Без зброї союзників героїзм ЗСУ приречений на поразку

Це розуміють і в Кремлі, тому відчайдушно намагаються зруйнувати нашу співпрацю з партнерами

Підтримка західних союзників відіграє вирішальну роль у цій війні. Трапилося так, що українська влада за вісім років зробила для армії дуже багато, але цього виявилося недостатньо, щоб захистити свою землю. Авіація, ППО, артилерія, флот — цілі роди військ були технічно обладнані незадовільно. Без зброї союзників героїзм ЗСУ був би приречений на поразку, як сирійська опозиція, що воює стрілецькою зброєю з літаками.

Московія чудово розуміє, що в неї немає шансів проти союзу українського солдата та НАТОвської зброї

Московія чудово розуміє, що в неї немає шансів проти союзу українського солдата та НАТОвської зброї. Тому найперша ціль їхніх ІПСО — зруйнувати нашу співпрацю з союзниками. Для цього в українське суспільство закидуються ідеї від "хороших русских" про погане НАТО, яке постачає мало, пізно, не такої зброї. І яке винне, бо до вторгнення мало думати не тільки про себе, а й про Україну, що хотіла просто "перестать стрєлять" і не провокувати Путіна.

Якщо хтось забув, вони не тільки постачають зброю, але й платять наші рахунки

Люди, не тягніть гімно до рота! Не розганяйте зрадоньку! Об'єктивно, союзники — єдина наша надія на успіх у цій війні. Якщо хтось забув, вони не тільки постачають зброю, але й платять наші рахунки, поки наша економіка лежить в руїнах, а 5 млн громадян виїхали з країни. Не давайте московитам навіть шансу. Переможемо тільки разом!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі