В Маріуполі нищать українські підручники. Саме так все і починається

Росіяни з'їли не одну собаку на асиміляції народів, тому знають, як це робиться

Московити — чемпіони світу з поневолення народів. Станом на сьогодні вони окупували території більш як 190 народів, що проживають в імперії, кокетливо названій "федерацією". Ніби у суб'єктів цієї "федерації" колись був вибір: вступати туди чи ні.

Технологія поневолення проста і перевірена століттями практики. Захоплюють території, а жителів перетворюють на "русских". Для цього повністю знищують мову поневоленого народу, замінивши її російською. Рідна мова пропадає із шкіл, друкованих видань і книжок. Вона стає мовою простолюдинів, "селюків". Хто користується російською, той отримує жирні посади у владі і гроші. Хто намагається зберігати рідну мову і звичаї, оголошується чуркою немитою, не може претендувати на керівні посади і заганяється в маргінес. Через кілька поколінь такої селекції батога і пряника місцеві еліти перетворюються на росіян. Вони втрачають ментальний зв'язок з рідним етносом і самі винищують залишки культури свого народу під наглядом старших "російських братів".

Зараз в Маріуполь завезли російські підручники. Українські підручники знищили. Це все роблять люди, які завжди говорили: какая разніца, на каком язикє говоріть?

То, все-таки, різниця є?

До речі, впізнаєте себе або своїх знайомих? Оці шикарні маніпуляції, що на фронті мавп множать на нуль російськомовні і в них не питають, якою мовою вони говорять? Або: а что вам сдєлал Лєв Толстой?

Саме тому в танках горять буряти Сєргєі Іванови

Все дуже просто: Україна там, де українська мова. Це прекрасно розуміють московити. Вони на асиміляції народів з'їли не просто собаку, а 100500 собак. Саме тому в танках горять буряти Сєргєі Іванови. Тому перше, що вони роблять після того, як вбили українців і захопили їхні землі, — знищують українську мову.

Для того, щоб перемогти імперію, яка культурно поневолила наш народ, лапотна культура має бути винищена, включно із спаленням книжок. Так, це звучить вкрай неполіткорекно, реакційно і навіть чорнорубашечно. Переконаний, всі наші західні партнери цього не зрозуміють і будуть категорично проти. Бо вони просто не розуміють, що таке культурне ярмо. Коли батько був в ОУН, а син — в райкомі партії.

Якщо ви не розумієте, що Росія там, де Толстой, Пушкін, Достоєвський — ви вражені "русским миром"

Якщо ви не розумієте, що Росія там, де Толстой, Пушкін, Достоєвський — ви вражені "русским миром". Ви думаєте, що ви патріот України, не любите Путіна, а насправді ви — один з них. Ви виховаєте дітей пушкіністами. Вони будуть читати спочатку Пушкіна, потім Толстого. Потім дивитимуться Дудя (бо ж знають російську мову). А потім, в один не самий прекрасний момент, вони скажуть вам, що не розуміють цих націоналістів, які вимагають говорити з ними українською. І що краще домовитися з росіянами, ніж "ета русофобія".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі