Наступник відбитого діда на троні буде ще гіршим

Це природа тоталітарного суспільства — новий лідер повинен завоювати авторитет, щоб отримати легітимність

Бажання смерті Путіна — це як бажання дитини закрити очі, щоб не бачити щось страшне.

В нашому випадку закривання очей не вирішує проблему. Бо нашою справжньою проблемою є не відбитий дід на троні, а відбитий сусід — нація, що відмовляє Україні в праві на існування.

Бо остаточне вирішення українського питання — це ж не рішення Путіна, політбюро, кооперативу "Озеро" чи ще якоїсь корпорації монстрів. Відмовити Україні в праві на існування — консенсусне рішення всього російського суспільства. Вся Московія: в гаражах, на кухнях, в кабінетах, під пивними ларьками обговорює одну проблему — знищення України, окупацію території, загарбання ресурсів, заселення московитами.

Ніякого полегшення від смерті Путіна не буде. Навпаки. Наступник Путіна буде ще гіршим. Це природа тоталітарного суспільства — новий лідер повинен завоювати авторитет, щоб отримати легітимність. Для цього він має перевершити Путіна в очах московитів. Тому новий лідер Московії буде жорстокіший, безрозсудніший, страшніший за смішного діда на підборах.

Як будь-яке тоталітарне суспільство, Московія тривожна і вкрай вразлива до смерті лідера

По суті чуток про смерть Путіна. Це спецоперація британської розвідки, влаштована для сіяння смути в рядах московитів. Як будь-яке тоталітарне суспільство, Московія тривожна і вкрай вразлива до смерті лідера.

Чутки, що цар не справжній, лише на перший погляд виглядають абсурдом, позбавленим сенсу. У тоталітарних суспільствах великою популярністю користується конспірологія, а чим абсурдніші чутки, тим легше вони заходять простим людям.

Три місяці війни не дали Московії відчутних результатів. Ейфорія від нападу проходить, і московити все частіше задають собі питання: і чьо? Британці зараз дуже вміло підігрівають тривожні настрої московитів, які з часом переростуть у втому від війни і бунт.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі