Могутній Чорноморський флот РФ виявився фейком

Ми обов'язково переможемо

Могутній російський Чорноморський флот – такий самий фейк, як і могутня російська армія.

То що ж потопили вчора ввечері українські ракетники? А потопили вони флагман російського флоту, наймогутніший і настійкіший до ураження корабель їхнього флоту – ракетний крейсер "Москва". Щоб зрозуміти масштаб цієї махіни, скажу, що там тільки команди понад 500 осіб. А ще лаптєногі гордо називали кораблі цього типу "вбивцями авіаносців".

Будете сміятися, але одна з основних цілей крейсера "Москва" – захист угрупування Чорноморського флоту від балістичних ракет.

Для цього крейсер має на борту аж два ЗРК "Оса" і ЗРК С-300Ф на вісім пускових установок. Плюс шість скорострільних зенітих гармат АК-630. Тобто в теорії, вразити цю хрінь лише двома ракетами неможливо. Бо ж "лучшие в мире" московитські ППО!

Але ми ж пам'ятаємо, що вони тупі обізяни.

А український воїн хитрий, майстерний і винахідливий. Наші використали в якості приманки безпілотник по правому борту крейсера. І поки обізяни намагалися його збити, вальнули дві ракети "Нептун" по лівому борту. І, як співає гурт "Пирятин": "Москаля нема, немає москаля".

Поки що не було офіційного підтвердження, але на форумах московитських моряків пишуть, що крейсер не просто непридатний до використання, а затонув. Через шторм рятувальна операція була неможлива. Виглядає так, що більша частина команди загинула.

Респект хитрості та стратегічній витримці українських військових. Тихенько сиділи і не світили ракетні можливості, поки не дочекалися найжирнішої цілі – флагмана російського флоту

Окремий респект хитрості та стратегічній витримці українських військових. Тихенько сиділи і не світили ракетні можливості, поки не дочекалися найжирнішої цілі – флагмана російського флоту. Просто красунчики!

Це лише ще один маленький штришок, що таке армія московитів, і що таке ЗСУ. Ми обов'язково переможемо!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі