Популісти хочуть підвищити штрафи для багатих. Ярославський уже кусає лікті

Новий закон нічого не змінить. Це імітація боротьби

Щоразу, коли велике владне ніщо вбиває на дорозі чергового маленького українця, політики дістають улюблену карту виборця: а давайте вжаримо багатих! Вжарили. Хочуть підвищити штрафи для дорогих машин у 10 разів. Максимальний штраф за перевищення швидкості для них буде не 340, а 3400 грн. Просто уявляю собі, як зараз кусає лікті Ярославський. Якщо закон приймуть – це ж такі грубі гроші для олігарха! Мабуть, за сніданок він платить більше.

Якщо ви хочете, щоб багаті не порушували правила дорожнього руху, не треба видумувати велосипед. Достатньо застосувати практики, які чудово зарекомендували себе в США – саджати до в'язниці за порушення ПДД. Це простий і зрозумілий спосіб боротьби із порушниками, який однаково неприємний як безробітному, так і мультимільйонеру.

Якщо ви хочете, щоб багаті не порушували ПДД, не треба видумувати велосипед. Достатньо застосувати практики, які чудово зарекомендували себе в США – саджати до в'язниці за порушення

Але, звичайно, цей спосіб придатний тільки тоді, коли ви справді хочете захистити людей від кортежів і карати ярославських й коломойських, а не імітувати боротьбу.

До речі, скоріш за все, водій бачив збитого на Харківщині пішохода. Просто протокол безпеки заборонив гальмувати вночі на трасі. От він і не гальмував. Така ціна життя будь-кого із нас. І новий закон від популістів нічого тут не змінює взагалі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі