Чому аптеки знаходяться на боці "антивакцинаторів"

Вигідний бізнес не працює в Україні без сприяння влади

Офіційна влада, коли вірити повідомленням, з останніх сил бореться із "антвакцинаторами", без особливого успіху переконуючи людей робити щеплення, аби не померти від ковіду. Насправді нічого подібного не відбувається. Увімкніть будь-який український телевізійний канал і упродовж півгодини вам запропонують повний пакет ліків "від усього". Окрім ковіду, про який реклама мовчить. Чому так? Адже фармацевти мають бути у перших рядах борців за наше з вами здоров'я!

Насправді вітчизняний аптечний бізнес знаходиться у перших рядах борців за наші з вами гроші, разом із продавцями алкоголю, тютюну та іншої гидоти. Вона шкодить здоров'ю і що? Правильно – спрямовує до аптек, які стоять на кожному кроці і де нам вже готові продати щедро розрекламовані лікарські засоби. Нічого складного цьому бізнесі немає – береш старі добрі копійчані валідол чи пірамідон, перейменовуєш і продаєш лохам у сто разів дорожче! Головне - щоб часом не вбили конкуренти!

І народ задоволений – не треба обмежувати себе у їжі та питві, вести здоровий спосіб життя, займатись фізкультурою! Купив пігулку – і ти вже здоровий, багатий і красивий, як оті артисти у яскравій рекламі по телевізору! Усім добре!

Хіба фармацевтичні бізнесмени самовбивці? Нічого подібного! Самі вони не вилазять із найдорожчих фітнес-центрів із басейнами та тренажерними залами, і вже давно вакцинувалися!

Аж раптом уліз отой коронавірус, від якого той перейменований пірамідон не допомагає! І проти якого слід просто отримати щеплення у вигляді маленького укольчика! Безплатно! Виходить, що аби не померти від ковіду, не треба нести останні гроші до аптеки, а слід лише дійти до поліклініки! Ну хто ж таке підтримає! Хіба фармацевтичні бізнесмени самовбивці? Нічого подібного! Самі вони не вилазять із найдорожчих фітнес-центрів із басейнами та тренажерними залами, і вже давно вакцинувалися! То чому немає по телевізору реклами безплатної вакцинації кожні п'ятнадцять хвилин? Чому замість цього нам впарюють отой розмальований валідол під новою назвою?

Жоден вигідний бізнес не працює в Україні без сприяння влади, яке не завжди є безкоштовним. Саме тому наша влада продовжує вдавати, що не помічає масштабної пропаганди "антивакцинаторів", яка щодня забирає сотні життів. А як може бути інакше? Вакцина ж безкоштовна, а значить і підтримки від влади - справжньої, а не удаваної - вакцинація не отримує.

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі