Чому влада однією рукою накладає санкції на Медведчука, іншою – садить Стерненка

Зеленський здобуває рейтинг брехнею і фарсом

Вам цікаво, чому влада однією рукою накладає санкції на Медведчука, а іншою - садить до в'язниці Стерненка? Ви вражені, як таке може бути?

Насправді, все дуже просто. Зеленський – перший президент України, за якого проголосували і патріоти, і ватні поціновувачі Путіна. Такий ось у нього вдалий формат. І для того, щоб продовжувати опиратися на обидва ці непримиренні табори, Зеленському треба робити рішучі кроки у протилежних напрямках.

Сьогодні його РНБО приймає санкції проти Медведчука і його носять на руках патріоти. А 23 лютого його прокурори садять Стерненка на 7 років за те, що він не дав себе вбити, і тепер уже президента носить на руках вата. І ті, й другі достатньо тупі, щоб бачити тільки те, що вони хочуть бачити. Тому патріотичні виборці Зеленського без проблем переживуть посадку Стерненка, бо ж Зеленський наклав санкції на Медведчука.

Ось так і здобуваються рейтинги – брехнею і фарсом. Не сумніваюся, що зараз Зеленський щось заявить про Стерненка, що типу, бере це на особистий контроль. І зелені патріоти витимуть від щастя і сльози скапуватимуть з їхніх вдячних очей.

і тільки десь, у п'ятизірковому готелі, задоволено посміхатимуться, попиваючи дорогий віскарь Ігор, Діма і Рінат. Шоу маст гоу он!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі