Активісти не винні в тому, що їх вбивають

Наше майбутнє залежить тільки від нас

Усе як завжди. Замість того, щоб згуртуватися і захищати свої інтереси, у нас холівар за чужі. Так не має бути! Топите ви за владу чи опозицію, вам у цій країні жити. У наших спільних інтересах, щоб жити тут було безпечно. Є кілька простих тез, від яких слід відштовхуватися в справі Катерини Гандзюк.

1. Вбивати людей не можна. Людське життя - найвища цінність!

2. Активісти не винні в тому, що їх вбивають. Будь-яка дія активістів, навіть дурна, корислива не є приводом для вбивства.

3. Напади на активістів небезпечніші для суспільства, ніж насильство проти звичайних людей. Найчастіше активісти стають жертвами за бажання зробити наше життя кращим. Суспільство має з особливим завзяттям захищати таких людей.

Напади на активістів небезпечніші для суспільства, ніж насильство проти звичайних людей

4. Президент, прем'єр, Верховна Рада не винні в убивстві Катерини Гандзюк безпосередньо. Але, як керівники, вони несуть політичну відповідальність за все, що відбувається в країні. Влада має важелі впливу на всі процеси, які відбуваються в Україні та нинішній стан правоохоронних органів - результат діяльності (або бездіяльності) всіх гілок влади.

5. Перекладання всієї відповідальності на одного президента - несправедливе. Наскільки відомо мені, він далеко не найголовніший лиходій в цій п'єсі і його можливості обмежені.

6. Арсен Аваков не повинен займати пост міністра МВС. Можливо, це було виправдано в перші роки війни, але зараз Міністерство внутрішніх справ займається не своєю основною діяльністю, а обслуговуванням політичних інтересів Авакова і "Народного фронту". У підсумку, криміналітет відчуває себе дуже вільно, а в регіонах державна влада імпотентна.

7. Політичні спекуляції на смерті людини огидні і мерзенні. Зараз на кістках Катерини танцюють всі - від лідерів президентських перегонів до клоунів, на кшталт Іллі Киви. Особисто для мене такі політики закінчилися, як люди.

Висновок? Наше майбутнє залежить тільки від нас. Допомагаємо людям і державі, тиснемо на владу, висуваємо з-поміж себе лідерів, а найголовніше - зберігаємо друзів і не даємо посварити громадянське суспільство. Дискусії не повинні переходити в булінг і хейтинг. Це в наших інтересах, дорогі друзі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі