Спецслужби дають дорогу месникам

Людина, яка під час війни відкрито підтримує ворога, заслуговує ліквідації у будь-якій країні

Це мало відбутися ще у 2014 році. Але тоді усі стримували: "не зараз", "не на часі". І що ми отримали? Отаких от гнид, які дозволяють собі у нашій державі ображати наших героїв.

Ворога називає другом, Росія, бачте, допомагає східним районам України.

У соцмережах люди розділилися. Одні захищають Парасюка, кажуть, що правильно зробив. Інші – що не пасує народному депутату.

Та певно, що не пасує. Але інакшої реакції не може бути. Влада не прийшла інша, вона та сама у нас вже два десятки років. Лише переставляється місцями і чергується. Одні одним дають гарантії. Тому таких як Вілкул не посадять і не знешкодять, як мало би відбутися у нормальній державі. Що лишається робити?

Вірю, що в Україні є жертовні хлопці. Це не "вуйки". А це ті, хто ліквідував Олеся Бузину

Парасюк йому не нашкодив нічим – це ясно. Але це не кінець. Гадаю, з Вілкулом відбудеться те, що має відбутися.

Вірю, що в Україні є жертовні хлопці. Це не "вуйки". Так називали бійців УПА, яким за 40. Бо ті - добрі вояки, але ідуть за три села, не далі, і вертаються назад. Бо вдома сім'я, діти, домашні справи. А це ті, хто ліквідував Олеся Бузину, Олега Калашникова. Це ті самі, хто в часи окупації Галичини Польщею ліквідував міністра внутрішніх справ Броніслава Перацького. За пацифікацію українського населення у 1930-му.

Такі 20-річні були і є нині.

Людина, яка під час війни відкрито підтримує ворога, заслуговує ліквідації у будь-якій країні. Силами таких "вілкулів" ця війна почалася і продовжується. Тому - якщо не спецслужби, то месники.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі