Світова спільнота має добити державу-терориста. Як зробила з СРСР

Скільки тих, хто бачить свою Росію інакшою?

З ними не можна цивілізовано. Їх треба добивати. Замовне вбивство журналіста Аркадія Бабченка мало вкотре довести світовій спільноті, що з цією країною по-інакшому не вийде. Надалі санкції мають бути ще більшими, сумніви ще менші. Зашморг на шиї країни-терориста має затягуватися.

Добивати Московію не означає ображати росіян

І добивати Московію не означає ображати росіян. Ця країна починала свою могутність на політичній карті саме з розправи над своїми ж інакомислячими земляками, над опонентами. З 1917 року, після більшовицького перевороту, московитські пролетарії кайфуючи винищували власну ж інтелігенцію. Усунення минулих соратників почалося з Льва Троцького. Вбивали і опонентів по всіх країнах – сюди потрапили Степан Бандера, Симон Петлюра, Євген Коновалець.

Розстріляти усіх думаючих росіян і управляти біомасою. Держава-терорист затвердила свою конституцію

Так витискають і знищують думаючих росіян донині. Розстріляти усіх і управляти біомасою. Держава-терорист затвердила свою конституцію.

СРСР розпався завдяки світовій спільноті, яка опустила ціну на нафту. У силових структур Союзу почалися затримки зі зарплати, і тут система похитнулася. Те саме має відбутися і зараз. Тому спецоперація наших силових служб щодо Бабченка має дати ще один доказ світовій спільноті, хто є Московія, якщо хтось досі сумнівався чи не наважувався. Завтра інакомислячі будуть втікати у ваші країни, їх будуть замовляти на ваших очах. Олександром Литвиненком та Сергієм Скрипалем це не закінчиться.

Хтось скаже, що так не буде, бо мислячих росіян, які не згідні зі своєю системою і бачать свою Росію інакшою, насправді мало - бо залякані. Борис Немцов робив спроби розбудити суспільство – показово та публічно стратили. Через всесилля та безкарність інтелект стає цинічним (ми ще пам'ятаємо інтелектуала Йозефа Геббельса та наслідки його ідеологічної роботи). Рятувати треба не лише території і народи від збройного втручання та війни, а й росіян від озлобленості і ненависті.

Тарас Елейко, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі