Росія тільки починає платити за "кримнаш"

З усього задуманого вдався лише PR-проект, причому і він виявився ефективним тільки на нетривалий час ...

Люди вже не просто втомилися від переможних реляцій Кремля. Вони почали розчаровуватися у посткримському політичному курсі. Про це говорить зниження рівня довіри Путіну. Після кримських урочистостей "Левада-центр" зафіксував падіння показника відразу на 10 процентних пунктів у порівнянні з березнем попереднього року.

Приєднання Криму було для Путіна одночасно і реалізацією якоїсь "історичної місії", і особистим PR-проектом, і спробою почати політику реваншу за поразку в холодній війні. З усього задуманого вдався лише PR-проект, причому і він виявився ефективним тільки на нетривалий час...

Приєднання Криму стало зенітом могутності путінського режиму

Влада у посткримський період хотіла компенсувати економічні провали новими військовими тріумфами. Однак протидія Заходу і убогість власних матеріальних ресурсів не дали шансів на це. Звідси метання Кремля від активізації війни до перемир'я в Донбасі і Сирії.

Приєднання Криму стало зенітом могутності путінського режиму. Після цього почалась його довгострокова криза.

Загравшись у протистояння з головними світовими силами, Кремль нарвався на санкції, вліз у непосильні витрати і втратив економічну стабільність. Все це стало першим покаранням за "кримський злочин" - грубе порушення міжнародного права і власних договірних зобов'язань.

Є всі підстави вважати, що російська влада ще тільки починає платити за кримськими рахунками.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі