Чому Порошенка так зачепило вбивство Олеся Бузини

"Я вимагаю від правоохоронних органів у найкоротший термін знайти виконавців та назвати організаторів останніх убивств... З огляду на резонансність вчинених злочинів, правоохоронні органи мають регулярно звітувати перед суспільством про хід та результати слідчих дій". Яка реакція на вбивство!

Чомусь Порошенко не переймається за те, що досі ніхто не відповів за розстріли на Майдані. Чомусь він не вимагає ругулярного звітування перед українцями за результати розслідування.

Українофоб і "промосковський" інфо-диверсант Бузина куди цінніший, дорожчий для Порошенка за героїв Небесної сотні. Чомусь Порошенко не вимагає розслідувати шалену корупцію в уряді Яценюка та ще й звітувати перед українцями за хід розслідування. А він український президент? Ні, не український.

Чи розумно з боку Порошенка одразу узагальнювати і називати вбивство політичним, не маючи ще зовсім ніяких доказів на вбивство по політичним мотивам? Так, скоріш за все тут політика, але чи розумно одразу "тягнути за вуха", робити висновки, заганяти все під політичний злочин? Ну, мало хто і за що може вбити людину. Чи Порошенко точно знає? Ну, тоді нехай буде відвертим з правоохоронними органами.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі