Щастя журналісток Life News і трагедія Луізи Гойлабієвой

Чеченська дівчина Луіза Гойлабієва таки вийшла заміж за одну із чеченських "шишок", 57-річного Нажуда Гучигова. Краще сказати 17-річну неповнолітню дівчину просто віддали дядьку, який її на 40 років старший. Чи кохала вона його так, щоб вийти заміж; так, щоб з ним хоч в вогонь, хоч в воду, хоч на край світу? Звичайно, що ні. Але… обставини. Сам пан Кадиров втрутився і своєму товаришу Нажуду "подарував" гарненьку дівчинку.

Я подивився сюжет про "весілля тисячоліття", як назвав цю трагедію для Луізи Рамзан Кадиров, на славнозвісному телеканалі Life News. Ведуча в студії "палала" від щастя за приречену Луізу, імітуючи "нормальність" цього шлюбу, наче все там за взаємною згодою і по-коханню. Ще більш щаслива була інша журналістка, яка висвітлювала подію безпосередньо з дому чи то жениха, чи то нареченої. Ця знелюднена журналістка теж корчила з себе дурочку без мізків, яка впритул не бачить, як неповнолітню школярку віддали розбещеному Гучигову, наче молоденьке ягня під ніж.

Виразно відрізнявся настрій Луізи від двох російських телеповій, що втратили в собі "людяність", перетворившись на співучасників злочину проти дівчини. І три-чотири скупі слова Луізи, що вона йде за Гучигова добровільно й що вона щаслива, свідчать про те, що для неї це весілля – трагедія. І те, як вони були сказані, і очі дівчини свідчать про те, що вона - жертва похоті старіючого начальника, який користується повагою самого "князя" Кадирова. Що там хоче дівча, чи має вона симпатії, мрії, захоплення, то шановних поважних панів не турбує, бо не гоже рахуватися з жінкою. Такі вони Гучигов та Кадиров.

Рамзан дозволив Нажуду взяти в дружини неповнолітню. Божевілля! Божевільний світ Кадирівського царства, яке в нормальному цивілізованому світі вмерло ще сотні років тому, в Чечні існує досі. І це Росія 21-го сторіччя, де можна дитину віддати в ліжко будь-якому чоловікові, якщо він має владу і вплив. І ця Росія засуджує гомосексуалізм та одностатеві шлюби в Європі! А чим ці деструктивні явища гірші за ось це рабство в Чечні і, по суті, в Росії?

Ну, і ці журналістки. Вони не усвідомлюють куди вони "гонять" Росію? Вони не розуміють в якому суспільстві вони житимуть завтра і в якому суспільстві житимуть їх діти? Вони не знають якою трагедією може закінчитися свавілля тих, хто має владу? Вони формують світогляд свого народу, прищеплюючи йому неймовірні ідеали, варварські, антилюдські. Що там далі? Скоро підніметься рука на того, хто скаже щось проти церкви? Буде в Росії інквізиція, кровна помста та інші елементи дикунського світу?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі