"Народний гнів" - найкращий спостерігач на виборах

В часі, коли українську землю топчуть російські окупанти, якось не дуже думається про президентські вибори. А людям, під чиїми вікнами "товчуться" ворожі монстри - "Урали" і "КАМАЗи" - тим більше. Але все ж до історичного в історії країни волевиялення залищилось всього два місяці. ЦВК готується до неї ще з двадцятих чисел лютого.

Цікаво, хто з тих, що зареєструється кандидатом на пост глави держави, буде агентом Росії чи новим Януковичем? І чи цілком проігноруємо його на дільницях 25-го травня?

Що ж до інших, маю на увазі, що боролися політичними способами з режимом і стояли пліч-о-пліч на сцені Майдану, то затятих змагань між ними за президентське крісло, по логіці, не повинно було б бути. Адже всі – за єдину ідею – соборну Україну в Євросоюзі.

Їм немає сенсу витрачатися на "шикарні" передвиборчі кампанії і реклами, нема змісту боротися зі своїми… За два місяці можна добре продумати програми розвитку країни, а народ вже обере, не помилиться, бо знає, хто є хто.

"Народний гнів" хвилею змів злочинну попередню владу. Тому потенційні президенти повинні мати на увазі – з ними буде те саме, якщо забудуть, кому служать і чиї інтереси захищають. Люди самі мусять проконтролювати вибори. Хіба не так?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі