Микола КОХАНІВСЬКИЙ
Координатор Комітету визволення політв'язнів, член Організації українських націоналістів
19.01.2014
8

Лідери опозиції бояться одне одного, народу і влади

Законопроект "Про судоустрій і статус суддів" Олійника та Колісніченка - це повернення до диктатури й сталінізму. Ми йдемо до тиранії та абсолютної влади Януковича. Згідно з проголосованими 16 січня законами я нарахував собі довічне ув'язнення. Бо немає пункту у цьому законі,  який би я не порушував. Навіть просто бути українцем відповідно до цього закону - це десь 15 років тюрми згідно з цим законом. Такий термін відразу може отримати кожен активіст. Подібних змін очікував. Тому вони мене не дуже вразили. Якщо опозиція не діє, то абсолютно зрозуміло, що буде діяти влада. І якщо Майдан розійдеться, або його розженуть - буде терор. Опозиція не отримала жодної перемоги. Логічно припустити, що далі буде гірше.

Оце себе запитую: що вже втрачати? Посадять мене довічно і буду у в'язниці думку гадати: чому я не взявся за зброю? Так хоч би сидів за діло, або загинув, як козак. Аніж за цей клятий мирний спротив, який пропагує опозиція.

Сумніваюсь, що депутати будуть виходити з фракції Партії регіонів. Якщо навіть пара-трійка вийде, то це не рятує ситуацію. Вони виходитимуть, коли революція почне перемагати. Всі ці Добкіни, Кернеси нав'яжуть помаранчеві шалики і закричать: слава Україні! Спробують очолити маси. Будуть каятись і сварити режим.

Опозиція має закликати народ виходити. Треба говорити людям прямо: готуємось до силового спротиву. Треба діяти рішуче. Командирів на Майдані вистачає. Вони слідкуватимуть, щоб не забралися мєнтовські провокатори. Треба почати силову революцію, захоплення влади без компромісів. Першого грудня народ виходив у потрібній кількості. Опозиція цим не скористалась.

Вважаю недоцільно йти до "Межигір'я". Немає сенсу його штурмувати. Навіщо, коли там купа "Беркуту" і стягнуті всі Внутрішні війська? У Києві є багато незахищених об'єктів, які можна реально забрати. Є багато варіантів, як загострити ситуацію.

Не розумію, чому опозиція не діє рішуче. Людей, які хочуть воювати, називають провокаторами. Пояснити це можна тільки внутрішніми якостями лідерів, насправді, всі троє є класичними слабодухими угодовцями . Вони бояться одне одного, бояться народу і влади. Про революцію говорять тільки для електоральної підтримки.

Чекати виборів 2015 року - це повна маячня. Не вірю, що народ масово повалить на Майдан, якщо вибори будуть сфальсифіковані. А якщо й повалить, то що? Знову станцюємо і розійдемось?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі