пʼятниця, 19 травня 2023 18:50

Журналісти знайшли маєток, який могли будувати для Путіна

Журналісти знайшли маєток, який могли будувати для Путіна
У Фінляндії знайшли закинутий маєток для Путіна. Фото: The Insider

Мисливський маєток, який могли збудувати для президента Росії Володимира Путіна, знайшли журналісти у Фінляндії.

Вона розташована на березі озера Сайма, за 18 км від російсько-фінського кордону, пише The Insider.

На ділянці у майже 4 гектари розташовано триповерховий особняк загальною площею 850 кв. м, будівля охорони, рибальський будинок та господарський блок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який вигляд має бункер Путіна: ЗМІ показали креслення

Джерела кажуть, що особняк для Путіна побудував його знайомий з юності бізнесмен Віктор Хмарін. Путін планував приїжджати туди на полювання та рибалку.

У генеральному плані вказано, у будинку є робочий кабінет, обідня зала, винний льох, більярдна, підземний гараж, невеликий басейн, сауна та вісім туалетів. Орієнтовно маєток коштує €3 млн.

Будівництво згорнули 2017 року й не завершили.

"Зважаючи на все, нерухомість Хмарін списав у збиток. Покупця на 850-метрову триповерхову будівлю з іншими спорудами не знайшлося, оскільки володіти заміським будинком таких розмірів для фінів вважається непристойним", – йдеться у статті.

Співробітник російської служби безпеки, ФСБ, минулого року втік з РФ. Він дав рідкісну інформацію про параноїдальний спосіб життя Володимира Путіна, підтвердивши подробиці про секретну мережу поїздів, ідентичні офіси в різних містах, суворий особистий карантин і посилення протоколів безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти знайшли маєток, який могли будувати для Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі