вівторок, 29 серпня 2017 16:53

Застрелили байкера з клубу "Нічні вовки"

Автор: unian
  У Росії застрелили байкера з прокремлівського клубу "Нічні вовки"
У Росії застрелили байкера з прокремлівського клубу "Нічні вовки"

У російському Ростові-на-Дону під час конфлікту між двома байкерськими клубами "Нічні вовки" і Pirates Of Winds МС Russia вбили людину.

Перестрілка зі смертельним випадком сталася ще 13 серпня, однак розголосу інформація набула лише зараз, повідомляє Znak.

Між байкерами виник конфлікт. "Вовки" почали стріляти з травматичних пістолетів у своїх опонентів. "Пірати" відкрили вогонь у відповідь і вбили байкера.

У соцмережах вбивцею називають чоловіка Васицького Олександра, більш відомого як Яромир Ростовський. Він перебуває у лікарні під охороною.

Лідер "вовків" Олександр Залдостанов ("Хірург") намагався зробити все, аби ЗМІ так і не дізналися про стрілянину з летальним випадком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний працівник Нацполіції збив байкера у Києві

У прес-службі ГУ МВС у Ростовській області інформацію про інцидент підтвердили. Однак повідомили дещо інші подробиці. 27-річний чоловік нібито прийшов на зустріч зі своїм знайомим на виробничу базу і коли побачив, що його товариш не сам, то відкрив стрілянину.

39-річний чоловік отримав поранення голови і був госпіталізований, однак помер у лікарні.

Суперечка між "піратами" і "вовками" сталася через гроші, пише "РИА Новости".

"Вони були в мотоклубі, на місце події прибули без мотоциклів. У підозрюваного та його знайомого був конфлікт через гроші. На зустрічі підозрюваний вистрілив опонентові в голову, в результаті чого останній помер у лікарні", - розповіло джерело в правоохоронних органах регіону, не уточнивши при цьому назви байк-клубів.

В окупованому Донецьку бойовики вбивають мирних жителів за автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Застрелили байкера з клубу "Нічні вовки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі