вівторок, 22 серпня 2017 12:12

Бойовики убили чоловіка за автівку

Бойовики убили чоловіка за автівку
Бойовики в ДНР можуть вбити за старе авто

В окупованому Донецьку бойовики вбивають мирних жителів за автомобілі.

Історії донетчан зібрало видання "Сегодня".

"Знаєте, як у мого брата машину забрали? Просто підійшли троє в камуфляжі, покрутилися біля цієї нещасної "копійки", підігнали хвилин через 10 евакуатор, завантажили й повезли. Всі сусіди з вікон спостерігали - ніхто не сунувся зупинити. Навіть у поліцію не заявляли - нема толку", - каже місцевий Данило.

Власники авто у ДНР можуть втратити назавжди не лише свій транспорт, але й життя. Чоловіка, який уночі вискочив рятувати свій автомобіль, бойовики застрелили на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка поранили у перестрілці біля торгового центру

"У дві години ночі спрацювала сигналізація на машині, яку залишили під будинком у районі площі Леніна. Стоїть "Нива", й двоє луплять машину по колесам. Дружина намагалася докричатися, що вона свою "в доску". Мій товариш вискочив з пляшкою горілки для врегулювання ситуації. Компанія зустріла його радісними вигуками: "Молодець, ключі нам приніс!". Вистрелили в лоб, забрали ключі від машини й поїхали", - розповів житель Донецька Валерій Гавриленко.

У Донецьку бойовики почали затримувати автівки з українськими номерами. Машини відправляють на штрафмайданчик, а на водіїв складають протоколи.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики убили чоловіка за автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі