неділя, 16 серпня 2020 14:50

Всі опозиційні акції "проплачені": про що говорять на мітингу за Лукашенка

Всі опозиційні акції "проплачені": про що говорять на мітингу за Лукашенка
Групи, люди сіли і розмовляють - тому що на вулицях нічого не вирішується - учасниця мітингу. Фото: Reuters

Журналістам вдалося поспілкуватися з учасниками мітингу на підтримку Олександра Лукашенка, який проходить в Мінську сьогодні, 16 серпня.

Про це повідомляє BBC News Україна.

"Я за конструктивну розмову. Розмова повинна бути "діаложний". Групи, люди сіли і розмовляють - тому що на вулицях нічого не вирішується. Я, наприклад, за конструктивність. Я, наприклад, переживаю за майбутнє своїх дітей" - розповіла Тетяна з жіночого колективу білоруської легкої промисловості.

На запитання кореспондента, якою вона бачить конструктивність, жінка відповіла, що "повинні бути складені якісь групи, які повинна влада чути і зустрічатися. Я думаю, влада почує. Тому що процес зайшов вже дуже далеко".

"Ви знаєте, особливо по регіонах, дрібних районних центрах люди в більшості своїй голосували за президента. Я чомусь навіть в цьому впевнена. Тому що, спілкуючись в селах і селах, у мене там бабусі живуть, основна маса народу - вони далекі були від політики. Коли спілкуєшся з людьми похилого віку, називаєш їм якісь прізвища - вони навіть не знають, про кого ми говоримо. Адже сьогодні частина населення в малих містах живуть без інтернету, Telegram-каналів, ми ж це знаємо. Тому так, інформація є в Мінську і в обласних містах. А в малих містах, на жаль чи на щастя, вони не володіють жодною інформацією. Ні тою, ні іншою", - прокоментувала жінка чесність виборів президента Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко виступив на площі в центрі Мінська

Інша прихильниця Лукашенка розповіла, що всі опозиційні акції "проплачені".

"Ті, хто на них постраждав - самі нарвалися і спровокували силовиків. Якби вони не провокували, цього б не було", - переконана жінка.

Президентський кортеж прибув на мітинг на підтримку Олександра Лукашенка. Ймовірно, президент особисто виступить на мітингу. Його проводять у Мінську біля Будинку уряду.

Зараз ви читаєте новину «Всі опозиційні акції "проплачені": про що говорять на мітингу за Лукашенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі