неділя, 06 травня 2018 03:59

У Франції розкритикували Трампа

У Франції розкритикували Трампа
У Франції залишилися незадоволені висловлюваннями Трампа. Фото: ria.ru

Міністерство закордонних справ Франції розкритикувало висловлювання президента США Дональда Трампа про теракти, що сталися в Парижі в листопаді 2015 року.

Міністерству не сподобалися слова Трампа про те, що жертв терактів було б менше в разі, якби у Франції діяв дозвіл на носіння зброї.

"Франція висловлює своє тверде засудження заявам президента Трампа щодо терактів 13 листопада 2015 року в Парижі і вимагає ставитися з повагою до пам'яті загиблих. Франція пишається тим, що є безпечною країною, де строго регулюється придбання і зберігання вогнепальної зброї", - заявили в МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональда Трампа номінували на Нобелівську премію

Теракти в Парижі і його передмісті відбулися пізно увечері 13 листопада 2015 року. Майже одночасно було скоєно кілька атак: вибухи біля стадіону "Стад де Франс" в Сен-Дені, розстріл відвідувачів кількох ресторанів, а також бійня в концертному залі "Батаклан". Станом на 20 листопада 2015 року відомо про 130 загиблих і більш ніж 350 поранених.

Зараз ви читаєте новину «У Франції розкритикували Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі