понеділок, 28 вересня 2020 08:02

Вірменська армія втратила понад пів тисячі військових – Міноборони Азербайджану

Вірменська армія втратила понад пів тисячі військових – Міноборони Азербайджану
Міноборони Азербайджану заявило про понад пів тисячі вбитих вірменських військових. Фото: REUTERS

Збройні сили Вірменії втратили понад 550 військовослужбовців унаслідок бойових дій у зоні конфлікту в Нагірному Карабасі.

Про це із посиланням на міністерство оборони Азербайджану повідомляє "Інтерфакс-Азербайджан".

"Азербайджанська армія знищила 22 танки та іншу важку бронетехніку, 15 одиниць ЗРК "Оса", 18 безпілотників, 8 артилерійських установок, 3 склади з боєприпасами. Окрім цього, знищено понад 550 військовослужбовців", - повідомили агентству в Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої за Карабах: Азербайджан повідомив про загибель мирних жителів

Окрім того, за даними видання, під час бойових дій в напрямку села Талиш загинув командир десантно-штурмового батальйону Вірменії, підполковник Лернік Бабаян, тоді як особовий склад військової частини під його командуванням зазнав значних втрат.

"Через значну кількість поранених в армії ворога відчувається нестача місць у військових та цивільних шпиталях, а також брак резервів крові в банку. Вірменська сторона, як завжди, приховує від громадськості реальні втрати своєї армії", - заявили у Міністерстві оборони Азербайджану.

Раніше представник Міноборони Вірменії Арцрун Ованесян повідомляв про загибель з обох сторін конфлікту близько 200 військовослужбовців. Баку втратив близько 30 одиниць бронетехніки та близько 20 безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «Вірменська армія втратила понад пів тисячі військових – Міноборони Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі