середа, 11 травня 2022 20:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Використання Росією ядерної зброї буде початком Третьої світової війни

Використання Росією ядерної зброї буде початком Третьої світової війни
Депутат німецького Бундестагу Грегор Гізі сказав, що якщо РФ використає ядерну зброю, то знищить сама себе. Фото: Pexels

Депутат німецького Бундестагу Грегор Гізі сказав, що застосування Росією ядерної зброї проти України буде оголошенням війни людству. Це буде Третя світова війна.

І таким чином Росія погубить сама себе, передає Guildhall.

Політик сподівається, що до цього не дійде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦРУ не бачить ознак підготовки Росії до застосування ядерної зброї в Україні

"Якщо Росія застосує ядерну зброю проти України, за наявності резолюції Генеральної Асамблеї ООН або без неї, постраждає все людство і такий крок призведе до Третьої світової війни. А на саму загрозу я відреагував би так, що якщо Росія доведе до Третьої світової війни, то погубить сама себе", - підсумував Гізі.

Президент Російської Федерації Володимир Путін може застосувати ядерну зброю, якщо його режим перебуватиме під загрозою. Також це може статися у випадку реальної загрози для РФ, заявила голова Національної розвідки США Евріл Гейнс на слуханні в комітеті у справах збройних сил Сенату Конгресу США.

Зараз ви читаєте новину «Використання Росією ядерної зброї буде початком Третьої світової війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі