понеділок, 03 липня 2023 08:27

Найбільше за 22 роки: у Сінгапурі скоїли рекордну кількість самогубств

Найбільше за 22 роки: у Сінгапурі скоїли рекордну кількість самогубств
У Сінгапурі зафіксували найбільше самогубств за два десятиліття. Фото: pixabay.com

У Сінгапурі зафіксували найбільшу кількість самогубств з 2000 року.

Це свідчить про зростання психічних розладів серед населення, повідомляє Bloomberg із посиланням на некомерційну організацію Samaritans of Singapore (SOS). Прослідковується зростання суїцидів серед молоді та людей похилого віку.

"У 2022 році в Сінгапурі сталося 476 самогубств. Суїцид був основною причиною смерті серед людей від 10 до 29 років у країні четвертий рік поспіль, становлячи майже 39% від загальної кількості для вікової групи", – йдеться у повідомленні.

Зростання смертності підкреслює важливість реагування на проблеми, пов'язані з психічним здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про країни світу, які ви, ймовірно, не знали

Всесвітня організація охорони здоров'я поставила за мету знизити рівень самогубств у світі на третину до 2030 року.

"Згідно зі звітом ВООЗ, у 2019 році внаслідок самогубств померли 703 тисячі людей, що робить суїцид однією з головних причин смерті у всьому світі", – йдеться у повідомленні.

Українські біженці в Нідерландах із наступного року муситимуть платити за навчання як студенти з-поза Євросоюзу. Для багатьох українців це унеможливить подальше навчання у голландських ВНЗ.

Українські біженці, які хочуть навчатися у більшості навчальних закладів Нідерландів, наступного навчального року будуть повинні платити за навчання близько €10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше за 22 роки: у Сінгапурі скоїли рекордну кількість самогубств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі