середа, 06 березня 2024 07:02

У РФ стався потужний вибух на ТЕЦ: багато постраждалих

У Росії 6 березня в республіці Тива стався потужний вибух на Шагонарській ТЕЦ.

Через надзвичайну подію постраждали люди, повідомляють російські ЗМІ та місцеві Telegram-канали.

"Наразі причини НП на Шагонарській ТЕЦ встановлюються. Загиблих немає, але відомо про 10 постраждалих. Їх госпіталізували. На місці працюють оперативні служби, будівля оточена. Створюємо оперативний штаб, куди увійдуть керівництво МНС, МВС, Росгвардії, регіональних МОЗ, МінЖКГ, Мінпаливенерго, Служби ДО та НС. Мобілізуємо аварійні бригади для усунення наслідків", - заявив очільник російської республіки Владислав Ховалиг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії палала чергова нафтобаза: повідомили про потужний вибух під Бєлгородом

Усі чотири котли на Шагонарській ТЕЦ не постраждали та перебувають у робочому стані. Наразі центральне опалення відключено через аварійно-відновлювальні роботи.

 

Змі пишуть, що під час вибуху на Шагонарській ТЕЦ постраждали щонайменше 18 осіб. Шестеро із них перебувають у лікарні у важкому стані. Ще трьох робітників, які заступили цього дня на зміну, досі шукають.

Попередньо пожежа почалася в котельні. Причини НП наразі невідомі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабну пожежу на Осокорках ліквідовано

У Росії в Самарській області підірвали залізничний міст. Ушкодження отримали металоконструкції мосту, а також огородження. Рух кількох поїздів припинено, повідомило 4 березня Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «У РФ стався потужний вибух на ТЕЦ: багато постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі