понеділок, 28 червня 2021 02:55

У Пхеньяні висловили занепокоєння через схуднення Кім Чен Ина

У Пхеньяні висловили занепокоєння через схуднення Кім Чен Ина
Північна Корея визнала, що Кім Чен Ин схуд. Фото: скріншот з відео

Північнокорейське телебачення визнало очевидну втрату ваги Кім Чен Ином, випустивши сюжет про те, що стан його здоров'я викликає занепокоєння в Пхеньяні. На державному північнокорейському телебаченні з'явилося інтерв'ю на цю тему, повідомляє південнокорейське агентство Yonhap.

"Люди були дуже вбиті горем, побачивши, що шановний генеральний секретар виглядає схудлим. Всі говорять, що вони плакали", - заявив північнокореєць під час цього інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Кім Чен Ин наказав готуватись до голоду

На початку червня Кім Чен Ин вперше за місяць з'явився на публіці, провівши засідання Політбюро восьмого Центрального комітету Трудової партії. ЗМІ відзначали, що на фотографіях з цього засідання північнокорейський лідер виглядає помітно схудлим. Зокрема видно, що Кім Чен Ин щільніше, ніж зазвичай, затягнув ремінець наручного годинника.

Через схуднення лідера Північної Кореї з'явилося безліч чуток про погіршення стану його здоров'я. Національна розвідка Південної Кореї повідомляла торік, що, на її думку, Кім Чен Ин важив 140 кг і додавав у середньому 6−7 кг за рік із моменту приходу до влади наприкінці 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «У Пхеньяні висловили занепокоєння через схуднення Кім Чен Ина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі