субота, 02 липня 2022 14:36

Спецтема: Війна Росії проти України

У Литві послали "хакерів" РФ у напрямку російського корабля: погрожували через Калінінград

У Литві послали "хакерів" РФ у напрямку російського корабля: погрожували через Калінінград
Росія погрожує Литві через санкції. Фото: Мінфін

Литовська державна компанія залізниці Lietuvos gelezinkeliai отримала погрози від "спільноти російських хакерів" через блокування транзиту до Калінінграду.

"Хакери" РФ "настійно рекомендують" компанії тиснути на політиків, щоб ті скасували заборону транзиту. Про це повідомив представник LTG Мантас Дубаускас у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дії будуть жорсткими" – Медведєв погрожує "перекрити кисень" країнам Балтії через Калінінград

Якщо ж їх вимоги не будуть виконані, "хакери" погрожують перетворити Литву в ІТ-резервацію, відправивши інформаційну інфраструктуру країни в кам'яний вік.

"У відповідь на ваше звернення до компанії LTG тиснути на уряд Литви з метою скасування санкцій ЄС на транзит російських вантажів у Калінінградську область інформуємо: так называемое "сообщество русских хакеров" – иди нах*й", – йдеться у повідомленні.

Російська Федерація допускає воєнне зіткнення з Литвою через санкції щодо Калінінграду. Так вони хочуть забезпечити "цілісність своєї території".

Європейський Союз готовий дозволити транзит до Калінінградської області через Литву, аби "розрядити конфлікт із Москвою". Ймовірно, угоди досягнуть 10 липня.

Зараз ви читаєте новину «У Литві послали "хакерів" РФ у напрямку російського корабля: погрожували через Калінінград». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі