вівторок, 01 жовтня 2024 19:52

У Трампа створюють криптоплатформу: що відомо

У Трампа створюють криптоплатформу: що відомо
Платформа World Liberty Financial відкрила реєстрацію. Фото: Getty images

Криптоплатформа кандидата у президенти США Дональда Трампа World Liberty Financial дозволила верифікацію за принципом "Know Your Client" (KYC) акредитованим інвесторам, що базуються в США та користувачам, які не є громадянами США.

Але не відомо, які саме послуги буде надавати платформа, пише The Verge.

Трамп, його сини та ділові партнери обіцяли, що World Liberty Financial "звільнить пересічного американця від великих банків і фінансових еліт". Дональд Трамп-молодший каже, що платформа має допомогти тим, хто збанкрутів або не має банківських рахунків.

У World Liberty Financial заявляли, що платформа має сприяти "масовому прийняттю stable coins і децентралізованих фінансів". Наприкінці двогодинної презентації проєкту в X Space, радник World Liberty Financial Корі Каплан сказав, що платформа буде "продавати і іншим чином поширювати токени управління під назвою WLFI".

CoinDesk раніше повідомляв, що World Liberty Financial будуть побудовані на блокчейні Ethereum і Aave. Вона має бути зосереджена навколо "системи кредитних рахунків".

У технічному документі про проєкт зазначено, що 70% WLFI буде належати членам-засновникам, команді та постачальникам послуг World Liberty Financial. Каплан під час презентації заявив, що "фейкові ЗМІ" переплутали деталі, і що 63% токенів продадуть громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп виступив із неочікуваною заявою про Зеленського

"Додаткова інформація про World Liberty Financial призначена тільки для осіб, які пройшли попередню кваліфікацію шляхом завершення процесу KYC", - йдеться на сайті World Liberty Financial.

World Liberty Financial у соцмережах звинувачувала "застарілу політику і правила в США", які обмежують білі списки акредитованими інвесторами та особами, які не є громадянами США.

Комісія з цінних паперів і бірж визначає акредитованих інвесторів як осіб, чистий капітал яких становить щонайменше $1 млн, за винятком вартості їхнього основного місця проживання. Їхній річний дохід повинен становити щонайменше $200 тис. індивідуально або $300 тис. разом з дружиною або партнером за останні два роки.

Риторика кандидата у президенти Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа щодо України доволі суперечлива. Однак, у разі перемоги на виборах він підтримуватиме Україну, вважає президент Володимир Зеленський.

За його словами, під час зустрічі у Нью-Йорку Трамп дійсно був зацікавлений почути деталі Плану перемоги України безпосередньо від українського президента. Він ставив багато запитань.

Зараз ви читаєте новину «У Трампа створюють криптоплатформу: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі