понеділок, 30 вересня 2024 21:54

Трамп виступив із неочікуваною заявою про Зеленського

Трамп виступив із неочікуваною заявою про Зеленського
Дональд Трамп сказав, що у нього хороші стосунки з Володимиром Зеленським. Фото: ОП

Кандидат у президенти США Дональд Трамп сказав, що у нього хороші стосунки з президентом Володимиром Зеленським.

Вони сформувалися після того, як Зеленський допоміг Трампу уникнути імпічменту через вимагання компромату на чинного президента США Джо Байдена. Трамп про це сказав в інтерв'ю The Washington Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зустрічі з Зеленським Трамп заявив про "справедливу угоду" і погодився приїхати до України

Видання пише, що багато антиукраїнськи налаштованих правих вважають, що Трамп поділяє їх ворожість до президента Зеленського. Але сам кандидат у президенти США заявив, що йому подобається Зеленський.

"У мене були хороші стосунки із Зеленським. Він мені подобається. Тому що під час обману з імпічментом він міг сказати, що не знав, що розмова записана. Але замість того, щоб висловитися і сказати: "Так, я відчував загрозу", він сказав: "Він не зробив абсолютно нічого поганого", - сказав Трамп.

27 вересня президент України Володимир Зеленський зустрівся у Нью-Йорку із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом. Зеленський подякував Трампу за зустріч, згадавши, що з часу останньої їхньої особистої зустрічі минуло п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Трамп виступив із неочікуваною заявою про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі