вівторок, 25 січня 2022 09:06

У тисняві перед футбольним матчем загинули вісім людей

У тисняві перед футбольним матчем загинули вісім людей
Натовп намагався пройти через південний вхід щоб подивитися, як країна-господар грає з Коморськими островами. Фото: pixabay.com

​​Біля камерунського футбольного стадіону Олембе в столиці Яунді восьмеро людей загинули в тисняві перед матчем Кубка африканських націй.

Ще понад 50 осіб зазнали поранень, пише AFP.

"Загинули дві 30-річні жінки, четверо 30-річних чоловіків і одна дитина", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиснява на реп-концерті: Тревіс Скотт оплатить похорони загиблих

Натовп намагався пройти через південний вхід, щоб подивитися, як країна-господар грає з Коморськими Островами. Попри ковідні обмеження місткість стадіону в 60 тис. осіб збільшили із 60% до 80%, оскільки грали камерунські "Неприборкані леви".

Конфедерація африканського футболу, яка проводить головне змагання континенту, заявила, що "розслідує ситуацію та намагається дістати детальну інформацію про те, що сталося".

Унаслідок тисняви в одному із храмів Кашміра 2 січня загинули щонайменше 12 паломників. Понад 10 осіб зазнали поранень. Паніка почалася після того, як величезний натовп паломників завітав до храму, щоб відсвяткувати початок нового року.

Зараз ви читаєте новину «У тисняві перед футбольним матчем загинули вісім людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі