пʼятниця, 02 вересня 2022 06:14

У США наскочили з обшуками на об'єкти, які пов'язують з путінським олігархом – ЗМІ

У США наскочили з обшуками на об'єкти, які пов'язують з путінським олігархом – ЗМІ
 У Нью-Йорку обшукали об'єкти, які пов'язані з олігархом з оточення диктатора РФ Володимира Путіна. Фото: УНІАН

У Сполучених Штатах Америки правоохоронці провели обшуки на об'єктах, які можуть належати одному з олігархів президента Росії Володимира Путіна.

Туди навідалися представники Федерального бюро розслідувань, поліції та Служби внутрішньої безпеки США, пише CNBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримував іменні пістолети від Януковича. Суд конфіскував активи російського мільярдера

"В одній із багатоповерхівок у престижному районі Нью-Йорка - Манхеттені та будинку у Гемптоні правоохоронці провели обшуки. Аналогічні кроки зробили обізнаних в об'єктах власності на Фішер-Айленд у Маямі", – йдеться в матеріалі.

Ці будівлі, ймовірно, пов'язані із російським олігархом, яхту якого цієї весни конфіскували в Іспанії, за даними журналістів.

У Європі продали майно російського олігарха, який потрапив під західні санкції. Без яхти залишився мільярдер Дмитро Пумпянский. Його супер'яхту Axioma 23 серпня продали на аукціоні, який проводився в Гібралтарі, за даними Bloomberg.

Це перший випадок після початку повномасштабної війни в Україні, коли конфісковане майно російського олігарха пустили на продаж. На аукціон подавали 63 заявки. Однак сума, яку заплатив за судно переможець, утримується в таємниці, як і персона покупця.

Зараз ви читаєте новину «У США наскочили з обшуками на об'єкти, які пов'язують з путінським олігархом – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі