неділя, 01 вересня 2024 09:05

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії нарахували 158 дронів, які атакували там вночі

У Росії нарахували 158 дронів, які атакували там вночі
Пожежа у районі електростанції в Конаковому Тверській області. Фото: t.me/astrapress

Рекордна кількість безпілотників атакували у 15 областях Російської Федерації.

Російське Міністерство оборони заявило, що у ніч на 1 вересня були атаки 158 БпЛА. Про це повідомила "Українська правда".

"Традиційно російські військові відзвітували про збиття всіх безпілотників, водночас у соцмережах поширюють відео пожеж у багатьох областях", - пише УП.

Росіяни заявили, що над територією Курської області у нічний час було "знищено і перехоплено" 46 БпЛА, над територією Брянської області 34, над територією Воронезької - 28, над Бєлгородською областю - 14, вісім - над територією Рязанської області, два - над Москвою, сім - над Московською областю, п'ять - над Калузькою областю, чотири - над територією Липецької області, три - над Тульською областю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палаючу нафтобазу у Росії після нового прильоту показали з супутника

Ще по два БпЛА, зі слів росіян, нібито збили над територіями Тамбовської і Смоленської областей, по одному - над територіями Орловської, Тверської та Іванівської областей.

В РФ заявили про атаку безпілотників у районі Каширської ГРЕС у Московській області. Безпілотники атакували нафтопереробний завод у Москві.

Зараз ви читаєте новину «У Росії нарахували 158 дронів, які атакували там вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі