середа, 03 травня 2017 14:50

У Польщі затримали путінського байкера

У Польщі затримали путінського байкера
У Польщі затримали прокремлівського байкера з "Нічних вовків". Фото: Радіо Свобода

Польська поліція затримала байкера з прокремлівського клубу "Нічні вовки" Миколу Логінова.

Про це повідомив "РИА Новости" керівник польського відділення "Нічних вовків" Даріуш Качмарчик. За його словами, Логінова затримали в місті Мисловіце. Росіянин мав усі необхідні документи, зокрема чинну шенгенську візу, зазначив Качмарчик.

"Думаю, що скоро його випустять. Справою займається російський консул", - пояснив він.

Поліція пояснила затримання Логінова "недійсною візою", розповів організатор пробігу Андрій Бобровський. Документ нібито анулювали після торішньої акції. Бобровський також зазначив, що всі документи у байкера були в порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці не пустять в Україну російських байкерів

"Нічні вовки" - російська організація мотоциклістів, яка бере участь у пропагандистських акціях імперської спрямованості, а також в рекламних кампаніях на підтримку Путіна. "Нічні вовки" регулярно проводять мотопробіги напередодні Дня Перемоги. Останніми роками ці акції призводять до скандалів і демонстрацій.

Цьогоріч мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін" стартував 27 квітня. Байкери проїхали Москву, Смоленськ, Катинь, Мінськ, Хатинь, Варшаву та Вроцлав. Далі маршрут пролягає через Будапешт, Братиславу, Прагу, Дрезден і Берлін. У Польщу колона прибула в неділю.

Російських мотоциклістів на територію Польщі не пустили. Їх підозрюють у причетності до екстремістської організації. Іншим учасникам пробігу, які представляють низку європейських країн, дозволили перетнути польський кордон. У Болгарії відбулися протести проти участі місцевих байкерів у пробігу "Нічних вовків".

Зараз ви читаєте новину «У Польщі затримали путінського байкера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі