четвер, 30 листопада 2017 11:08

У Москві прорвало трубопровід — 8 людей постраждали. Останні новини
5

900 будинків залишилися без гарячої води та централізованого опалення в результаті прориву трубопроводу в східному районі Москви увечері 29 листопада.

Вулиці району Гольяново залило окропом. 8 чоловік отримали опіки, 5 із них госпіталізували, 1 — у важкому стані. Його підключили до апарату вентиляції легень, повідомляють російські ЗМІ.

Прорив труби діаметром 800 мм стався о 18:40 за московським часом.

Через аварію без гарячої води залишилися близько 1 млн москвичів, підрахували користувачі Twitter. Серед нежитлових приміщень - 30 дитсадків і 40 шкіл, повідомляє "Новый День".

Очевидці виклали вражаючі фото з місця події
Фото: Фото з соцмереж
Очевидці виклали вражаючі фото з місця події
Очевидці виклали вражаючі фото з місця події
Очевидці виклали вражаючі фото з місця події
Очевидці виклали вражаючі фото з місця події

Очевидці повідомили, що стався вибух на ТЕЦ-23.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму п'ють болотяну воду: шокуючі фото

Над ремонтом теплотраси працювали 7 бригад. Локалізувати аварію вдалося до опівночі. Будинки перевели на резервну систему опалення.

На ранок гаряче водопостачання та теплопостачання здійснюється у штатному режимі, повідомив заступник мера Москви з питань ЖКГ.

У Луховицькому районі Підмосков'я стався вибух на магістральному газопроводі, який належить Газпрому. Висота стовпа полум'я сягала 15-20 м. Зранку, 20 жовтня, очевидці повідомили про вибух на газопроводі, від якого "тремтіли шибки". Після вибуху відбулося так зване "факельне загоряння", що сягнуло висоти 15-20 м. Причиною вибуху вважають різке підвищення тиску у трубі.

Зараз ви читаєте новину «У Москві прорвало трубопровід — 8 людей постраждали. Останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі