понеділок, 19 грудня 2022 16:48

У Мінську Путін стрибав по сходах, а Лукашенко говорив про "розум"
3

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зустрічав президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна з хлібом-сіллю і квітами.
Фото: Скріншот
Також Путіна зустрічав син Лукашенка Микола.
Путін у Лукашенко у Мінську

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін після прильоту у Білорусь під час виходу з літака перестрибнув сходинку.

Його з хлібом-сіллю зустрічав самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. З Лукашенком був його син Микола.

Подарували Путіну букет.

На відкритій частині переговорів Путін заявив, що економіка – це "пріоритет у стосунках між Росією і Білоруссю". Лукашенко заявив про "необхідність діалогу зі Заходом". Також сказав, що "його країна і Росія знаходять спільні відповіді на загрози".

Самопроголошений президент Білорусі звернувся до Заходу "прислухатись до голосу розуму" і "відновити безпековий діалог з Росією".

Також Лукашенко заговорив про наслідки санкцій і співпрацю з РФ, щоб "забезпечити благами своїх громадян".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Берліні прокоментували поїздку Путіна до Лукашенка

Також у Мінськ приїхали російський міністр закордонних справ Сергій Лавров і міністр оборони Сергій Шойгу.

У білоруському міноборони заявили, що Шойгу і білоруський міністр Віктор Хренін обговорили окремі питання військово-технічного співробітництва і "зміцнення обороноздатності двох держав".

У липні в Ірані Путін кульгав, коли виходив з літака.

Путін прилетів у Білорусь пообіді у понеділок. Летів на літаку Іл із Санкт-Петербурга. Для конспірації у повітря було піднято відразу три літаки, повідомила моніторингова група "Беларускі Гаюн".

На Волинському і Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявили, повідомив сьогодні Генеральний штаб Збройних сил України.

Вчора на засіданні Ставки верховного головнокомандувача обговорили ситуацію у Білорусі, чисельність та озброєння ворожих військових угруповань.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську Путін стрибав по сходах, а Лукашенко говорив про "розум"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі