четвер, 25 серпня 2022 17:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Тисячі працівників звільнять: один із найбільших банків світу згортає роботу в РФ

Тисячі працівників звільнять: один із найбільших банків світу згортає роботу в РФ
Один із найбільших банків світу Citibank припинить усі операції в країні-агресорці Російській Федерації. Фото: eastnews.ua

Один із найбільших банків світу Citibank припинить усі операції в країні-агресорці Російській Федерації.

Фінустанова ухвалила рішення згорнути роботу з російськими фізособами та зупинити комерційні банківські розрахунки. Citibank закриє 15 філій і скоротить близько 2300 російських співробітників. Цю інформацію банк офіційно підтвердив на своєму сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ планують визнати державою-спонсором тероризму: в Держдепі занепокоєні – ЗМІ

Банк почне згортати операції з обслуговування роздрібних та комерційних клієнтів вже цього кварталу. Будуть припинені дії всіх кредитів, депозитів та карток у Росії.

"Рішення є частиною наших постійних зусиль зі скорочення діяльності в Росії. Це узгоджується з іншими діями, включаючи обмеження пропозиції наших послуг, скорочення ризиків та відмову від залучення нових клієнтів", – зазначив гендиректор Citibank по Європі, Близькому Сході та Африці Девід Лівінгстон.

Citibank – це великий міжнародний банк, заснований у 1812 році. Наразі він є підрозділом глобального фінансового гіганта Citigroup. Банк має "дочок" та представництва більш ніж у 100 країнах світу. Згідно з рейтингом британського журналу The Banker, він входить до десятки найбільших банків світу.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі працівників звільнять: один із найбільших банків світу згортає роботу в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі