середа, 18 листопада 2020 06:31

Трамп звинуватив у своєму програші Агентство з кібербезпеки і звільнив його директора

Трамп звинуватив у своєму програші Агентство з кібербезпеки і звільнив його директора
Трамп звільнив ще одного чиновника. Фото: Reuters

Нині чинний президент США Дональд Трамп заявив про звільнення директора Агентства з кібербезпеки і інфраструктурної безпеки США Кріса Кребса.

"Нещодавня заява Кріса Кребса про безпеку виборів 2020 року була вкрай неточною, оскільки мали місце бути масові порушення і шахрайство, включаючи голосування "мертвих душ". Спостерігачів за опитуваннями не допускали на виборчі дільниці, були "глюки" в машинах для голосування, які міняли голосу з Трампа на Байдена, пізнє голосування і багато іншого. Тому з сьогоднішнього дня Кріс Кребс був звільнений з поста директора Агентства з кібербезпеки і інфраструктурної безпеки", - написав Трамп в твіттері.

Він зазначив, що вибори 2020 року було "практично непроникні для іноземних держав", що є заслугою його адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Трампа з нацбезпеки обіцяє Байдену професійну передачу влади

CISA напередодні президентських виборів створило сторінку Rumor control ( "Контроль чуток"), щоб боротися з дезінформацією. Деякі матеріали агентства викликали стурбованість Білого дому. Зокрема, в них спростовувалися теорії про шахрайство з виборцями, які просувалися прихильниками Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Трамп звинуватив у своєму програші Агентство з кібербезпеки і звільнив його директора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі