середа, 23 травня 2018 14:59

Трамп знайшов спосіб їсти бургери під час дієти

  Дональд Трамп замовляє гамбургером з "половиною булочки". Фото: game2day
Дональд Трамп замовляє гамбургером з "половиною булочки". Фото: game2day

Президент США Дональд Трамп був змушений тимчасово відмовитися від бургерів через дієту. Головний лікар Білого дому виявив у нього ознаки початку ожиріння і порадив вживати менше жирів і вуглеводів і більше займатися спортом. Але Трамп придумав, як можна їсти бургери під час дієти.

Американський президент почав їсти бургери з половиною булочки. Таким чином він піклується про своє здоров'я, пише The Independent.

Юрист президента Руді Джуліані розповів журналістам, що коли він обідав з Трампом в гольф-клубі, той замовив бургер із просмаженою котлетою - well-done - і з половиною булки.

Дієтолог Нікола Ладлема-Рейн зазначила, що вибір страви "не можна назвати здоровим", але підтвердила, що Трамп так намагається скоротити споживання калорій і вуглеводів. На її думку, Трампу варто було б відмовитися від червоного м'яса і перейти на сендвічі з цільнозернового хліба з куркою і салатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США виготовили пам'ятну монету з Трампом і Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп відвідав свою дружину Меланію, якій зробили операцію на нирках у Національному військовому медичному центрі Волтера Ріда неподалік Вашингтона. Меланію Трамп 14 травня госпіталізували. У неї виявили доброякісну пухлину в нирках.

Зараз ви читаєте новину «Трамп знайшов спосіб їсти бургери під час дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі