неділя, 08 вересня 2024 14:35

Трамп заявив, що образився на Путіна

Трамп заявив, що образився на Путіна
Кандидат від республіканців Дональд Трамп під час одного з передвиборчих заходів. Фото: Facebook.com/DonaldTrump

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп прокоментував заяву російського диктатора Володимира Путіна, який сказав про підтримку кандидатури Камали Гарріс на виборах.

Трамп висловився на мітингу у Вісконсині, повідомила "Європейська правда".

Цього тижня Путін бовкнув, що його фаворитом на виборах у США був Джозеф Байден, але оскільки він знявся із перегонів і підтримав кандидатуру Гарріс, то Росія теж її підтримає.

На це Трамп заявив, що "добре знав Путіна", а заява про "підтримку" Камали його "дуже образила".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затвердили правила дебатів між Трампом і Гарріс

"Цікаво, чого ж він підтримав Камалу. Ні, він гравець у шахи. Мені стати конгресменом? Чи я маю через це засмучуватись? Га? Чи зробив він це усміхаючись? Думаю, що, напевно, зробив це усміхаючись. Не знаю, хто в біса знає? Ніхто цього не взнає. Вони десь на дев'ятнадцять кроків попереду нас", - заявив Трамп.

Також кандидат від республіканців сказав, що "ніхто в історії не ставився жорсткіше до Росії, ніж Трамп", і Путін це нібито "знає як ніхто інший".

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента.

Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Трамп заявив, що образився на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі