пʼятниця, 15 липня 2016 03:27

Трамп обрав кандидата у віце-президенти США

Трамп обрав кандидата у віце-президенти США
www.unian.net

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп в п'ятницю оголосить, що губернатор штату Індіана Майк Пенс стане напарником мільярдера у виборчій кампанії, тобто кандидатом у віце-президенти.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Вранці в четвер Трамп з сім'єю відвідав Пенса і його сім'ю. Рішення піти разом з Пенсом на вибори він оголосив через кілька годин.

Зазначимо, губернатор Індіани Майк Пенс, соціальний консерватор, який має досвід роботи в Конгресі, відомий, серед іншого, і тим, що приймав політичні рішення, що викликали гострі дискусії; критики часом знаходили їх дискримінаційними.

Крім того, Пенс керує Індіаною з 2013 року і в даний час бере участь у напруженій боротьбі за переобрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп та Круз можуть об'єднати голоси - ЗМІ

У той же час, Пенс - досвідчений законодавець: він протягом 12 років був членом Палати представників США. Також він користується повагою всередині Республіканської партії, з лідерами якої у самого Трампа в якийсь момент намічався конфлікт.

Нагадаємо, президентські вибори в США призначені на 8 листопада. 18-21 липня Республіканська партія на конвенті в Клівленді визначить свого кандидата на посаду президента. Дональд Трамп - єдиний із можливих кандидатів на номінацію від своєї партії. Найбільш вірогідною його суперницею від "демократів" стане екс-держсекретар Гілларі Клінтон.

Зараз ви читаєте новину «Трамп обрав кандидата у віце-президенти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі