пʼятниця, 08 липня 2016 04:36

Трамп та Круз можуть об'єднати голоси - ЗМІ

Трамп та Круз можуть об'єднати голоси - ЗМІ
www.bbc.com

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у четвер зустрівся в Капітолії зі своїм колишнім суперником по виборчих перегонах, сенатором Тедом Крузом.

Це була перша зустріч політиків після того, як Круз припинив свою кампанію, передає "Укрінформ" з посиланням на телеканал ABC News.

"За інформацією джерел, Дональд Трамп і Тед Круз вирішили об'єднатися, щоб попрацювати над кількома політичними питаннями, по яких вони мають згоду", - зазначається в повідомленні.

Сам же Круз назвав зустріч "позитивною й продуктивною", зауваживши, що із задоволенням прийняв запрошення Трампа виступити на партійному з'їзді.

Водночас, сенатор зауважив, що під час його розмови з Трампом питання можливої підтримки кандидата не обговорювалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп пропонує залучити НАТО до боротьби проти ІДІЛ

Тим часом, спікер Палати представників Пол Райян назвав зустріч "великою". За його словами, це була важлива нагода отримати додаткову інформацію про кампанію кандидата Трампа та поставити йому запитання, які хвилюють американців.

Нагадаємо, 8 листопада 2016 року Сполучені Штати обиратимуть президента. Найбільш вірогідними кандидатами на найвищий пост в країні від двох основних партій - Республіканської та Демократичної - є відповідно мільярдер Дональд Трамп та екс-держсекретар Гілларі Клінтон.

Зараз ви читаєте новину «Трамп та Круз можуть об'єднати голоси - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі