середа, 28 серпня 2024 10:23

Трамп домовився із Гарріс про дебати - CNN

Трамп домовився із Гарріс про дебати - CNN
Кандидат у президенти США Дональд Трамп сказав, що домовився про дебати із Камалою Гарріс. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що "досяг домовленості" про участь у дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

Вони мають відбутися 10 вересня. Про це повідомляє CNN.

Джерело, знайоме із цим питанням, зазначило, що правила майбутніх дебатів значною мірою повторюватимуть умови, які CNN використовував для дебатів 27 червня. Йдеться, зокрема, про те, що мікрофони будуть вимкнені під час виступу іншого кандидата, а в студії не буде глядачів.

Разом з тим у своєму дописі у Truth Social Трамп не згадує про вимкнені мікрофони. Він лише зазначив, що правила будуть такими ж, як і під час його дебатів з президентом Джо Байденом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп отримав нове обвинувачення

За даними CNN, правила дебатів тоді передбачали відсутність аудиторії в студії. Обидва кандидати стояли на однаковій трибуні, а їхнє місце визначалося підкиданням монети. Дебати, що тривали 90 хвилин, мали дві рекламні перерви, під час яких співробітникам передвиборчих штабів не дозволялося взаємодіяти з кандидатами. На сцену також не можна було виносити реквізит або заздалегідь написані нотатки, але кандидатам видавали ручку, блокнот і пляшку води.

За словами джерела, кампанія Гарріс стверджує, що з ABC тривають дискусії щодо того, чи залишатимуться мікрофони ввімкненими під час президентських дебатів у вересні.

"Обидва кандидати публічно заявили про свою готовність дебатувати з невимкненим мікрофоном протягом дебатів, щоб повністю забезпечити можливість обміну думками між кандидатами по суті, але, схоже, Дональд Трамп дозволяє, а його провідники відмінюють його. Сумно!" - заявив представник кампанії Гарріс.

За даними джерела, передвиборчий штаб Трампа хотів, щоб мікрофони були вимкнені протягом усіх дебатів, за винятком кандидата, чия черга говорити, як це було в червні. Однак, у понеділок Трамп заявив журналістам, що волів би мати ввімкнені мікрофони.

Раніше видання Politico повідомило, що переговори щодо проведення дебатів між кандидатами у президенти Сполучених Штатів Камалою Гарріс і Дональдом Трампом зупинилися.

Сторони нібито не могли домовитися, яким чином будуть включені мікрофони.

Зараз ви читаєте новину «Трамп домовився із Гарріс про дебати - CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі