понеділок, 06 серпня 2018 12:05

Таки було - президент США визнав зустріч сина з росіянами

Таки було - президент США визнав зустріч сина з росіянами
Трамп визнав, що його син зустрічався з російськими представниками

Дональд Трамп-молодший зустрічався з російською юристкою у Нью-Йорку 2016 року, щоб отримати інформацію про опонентку батька на виборах Гіларі Клінтон. Це підтвердив на своїй сторінці у Twitter президент США Дональд Трамп 5 серпня.

"Це була зустріч, щоб отримати інформацію про супротивника, абсолютно законна, такі постійно проводяться в політиці - це нікуди не зникло. Я нічого про це не знав!" - написав Трамп. Із наближених до Білого дому джерел стало відомо, що Дональда Трампа схвилювали повідомлення ЗМІ про цю зустріч і він вимагав від генпрокурора Джефа Сешнса завершити "російську справу", бо боїться за свого сина, пише Європейська правда.

Проте Трамп заявив, що заяви преси про його стурбованість цією зустріччю - "повна фальсифікація".

Трамп вважає розслідування Роберта Мюллера про втручання Росії в американські вибори 2016 року "найбільшим полюванням на відьом в історії США", а самого прокурора і "17 Сердитих Демократів, які виконують його брудну роботу, - ганьбою США".

Дональд Трамп-молодший, Джаред Кушнер - чоловік Іванки Трамп і голова передвиборчої кампанії Трампа Пол Манафорт улітку 2016 року зустрічалися з російською юристкою Наталією Весельницькою у "Трамп-Тауер" у Нью-Йорку, повідомив Мюллер результати свого розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зруйнують путінський режим вщент - розробили нові санкції проти Росії

Весельницька 2017 року розповіла, що представники Трампа хотіли отримати документальне підтвердження незаконного походження коштів для передвиборної кампанії Гіларі Клінтон.

Ця інформація мала допомогти Трампу виграти вибори. За такого сценарію його представники обіцяли переглянути перелік підсанкційних росіян, відомий як "список Магнітського".

Трамп-молодший запевнив, що на зустрічі з росіянкою обговорювали виключно питання всиновлення. Президент Трамп каже, що про зустріч нічого не знав.

Президент США Дональд Трамп визнав втручання Росії у справи США. Заявив про це під час зустрічі з прихильниками у штаті Огайо. Трамп сказав, що Росія, Китай і, можливо, Північна Корея втручаються у справи США, і ця діяльність може розширитися внаслідок зростання економіки країни.

Зараз ви читаєте новину «Таки було - президент США визнав зустріч сина з росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі