вівторок, 26 грудня 2017 08:00

Собчак зробила Навальному пропозицію

Собчак зробила Навальному пропозицію
Собчак запропонувала Навальному стати довіреною особою на виборах. Фото: instagram

Журналістка Ксенія Собчак, яка подала документи до Центрвиборчкому РФ для реєстрації кандидатом у президенти, запропонувала співпрацю опозиціонерові Олексію Навальному, якому відмовили в реєстрації.

"Я розумію, як зараз прикро і важко Олексію, але спільна справа важливіша. Тому я продовжую закликати всі демократичні опозиційні сили до об'єднання. І в разі моєї реєстрації пропоную Олексію Навальному стати моєю довіреною особою", - написала Собчак у Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після відмови ЦВК у реєстрації Навальний закликає до бойкоту і протестів

Собчак вважає недопуск Навального "жахливою несправедливістю і черговою помилкою влади".

"Але це зайвий раз доводить нам, що ми все одно повинні діяти, не зупинятися і йти на ці вибори. Йти до кінця. За кожного з нас, за самого Олексія. Я проти бойкоту виборів. Я пам'ятаю, як і сам Навальний в 2011 -му підтримував цю позицію: "Головна проблема агітації за бойкот у тому, що в ній немає мобілізуючої основи: залишайтеся вдома, дивіться телевізор, обурюйтесь. Ну ми і так цілими днями сидимо вдома, дивимося телевізор і обурюємось ", - вважає журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак пояснила, чому пішла у політику

Вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року - річницю анексії Криму Росією.

Зараз ви читаєте новину «Собчак зробила Навальному пропозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі