середа, 17 жовтня 2018 22:49

Розповіли про стан здоров'я політв'язня Кольченка

Розповіли про стан здоров'я політв'язня Кольченка
Розповіли про стан здоров'я незаконно засудженного в Росії Кольченка. Фото: QHA

Незаконно засуджений в Росії український активіст Олександр Кольченко адаптувався після голодування.

Зараз в'язень знаходиться на дієтичному харчуванні. Про це йдеться в звіті адвоката Уральської правозахисної групи, який відвідував Кольченко в середині вересня, передає укрінформ.

"Змін в умовах утримання Кольченко немає. Він як і раніше знаходиться в 4 загоні, взаємини з іншими засудженими нормальні. В даний час непрацевлаштований. Після проведеного голодування повністю адаптувався. Температурний режим у приміщенні загону нормальний, опалення включено. До теперішнього часу знаходиться на дієтичному харчуванні. Йому дають вершкове масло, сир, різні каші, варене яйце, м'ясо, рибу згідно з нормами. Стан здоров'я нормальний", - йдеться в звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін Сенцова: Джемілєв пояснив, чим це може обернутися для українців

Суддя Північно-Кавказького військового суду Ростова Сергій Михайлюк виніс вирок у справі кримчан 39-річного Олега Сенцова та 25-річного Олександра Кольченка. Їх визнали винними та засудили. Сенцов отримав 20 років, Кольченко – 10.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про стан здоров'я політв'язня Кольченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі