неділя, 13 серпня 2017 10:22

Розбився вертоліт з поліцейськими: смертельні наслідки протестів в США

Розбився вертоліт з поліцейськими: смертельні наслідки протестів в США
У результаті акції протестів в штаті Вірджинія розбився літак з двома поліцейськими Фото: mirror.co.uk

В американському штаті Вірджинія другий день проходять акції протесту ультраправих і їх супротивників. Вони супроводжуються зіткненнями з поліцією і противниками расової дискримінації. У кількох районах міста введено надзвичайний стан.

Під час рукопашних боїв, а також наїзду автомобіля просто в натовп уже загинули троє людей. Ще 35 отримали травми.

В районі міста Шарлотсвілл потерпів аварію вертоліт з двома поліцейськими на борту. Про це повідомляє The Mirror. В результаті події правоохоронці загинули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус протаранив тунель - 36 загиблих

Згідно зі свідченнями очевидців, вертоліт летів дуже низько над будинками - ймовірно, з метою вивчення обстановки в місті. Раптово він впав на околиці. Як повідомили в поліції, літак розбився в лісовому масиві біля житлового будинку, на землі постраждалих немає.

Раніше повідомлялося, що одна жінка загинула і щонайменше 19 людей постраждали в результаті інциденту в місті Шарлоттсвілль. Там автомобіль в'їхав у натовп противників мітингу ультраправих. Поліція заарештувала 20-річного Джеймса Філдса, який, імовірно, сидів за кермом машини. Йому пред'явлено звинувачення у вбивстві другого ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Розбився вертоліт з поліцейськими: смертельні наслідки протестів в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі