понеділок, 26 лютого 2024 07:21

Росія проводить фейкові вибори Путіна в окупованих районах

Росія проводить фейкові вибори Путіна в окупованих районах
В окупованих районах Запорізької області проводять псевдовибори. Фото: ТАСС

На окупованій частині Запорізької області російські загарбники достроково проводять незаконні "вибори президента РФ".

Це буде тривати три тижні, повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

"У мешканців тимчасово окупованих територій збиратимуть голоси в підтримку Путіна - члени "виборчкомів" зі скриньками в супроводі озброєних силовиків прийдуть у кожен дім, зупинятимуть на вулицях, відвідають соціальні установи", - йдеться у повідомленні.

В ОВА нагадали, що проведенні виборів на окупованих територіях - кримінальний злочин, який карається позбавленням волі до 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов сказав, скільки голосів набере Путін на так званих виборах президента РФ

Кремль призначив президентські вибори на 17 березня 2024 року. Основне голосування триватиме 15, 16 і 17 березня.

Центральна виборча комісія Росії заявила, що буде проводити голосування і на окупованих територіях. Їх визнали "важкодоступними".

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з наразі не бачить ймовірності переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним.

З президентом Росії наразі неможливо сідати за стіл перемовин, адже він не бажає чути нікого і нічого. Про це Зеленський сказав під час пресконференції за підсумками форуму "Україна. Рік 2024".

Він також заявив, що Україна не програє у цій війні, адже найважче було два роки тому. Президент наголосив, що у нас "немає альтернативи не перемогти".

Зараз ви читаєте новину «Росія проводить фейкові вибори Путіна в окупованих районах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі