неділя, 27 жовтня 2024 18:09

Росіяни переправляють на фронт найманців КНДР вантажівками з цивільними номерами - перехоплення ГУР

Росіяни переправляють на фронт найманців КНДР вантажівками з цивільними номерами - перехоплення ГУР
Росіяни переправляють на фронт найманців КНДР вантажівками з цивільними номерами. Фото: mind.ua

27 жовтня поліція Росії на трасі "Курськ-Воронеж" зупинили вантажівку КамАЗ з цивільними номерами, завантажену північнокорейськими військовими.

Зазначається, що у водія який віз у причепі солдатів з КНДР, не було бойового розпорядження. Про це повідомляє ГУР в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шольц відреагував на залучення військ КНДР до війни проти України

У здобутому ГУР МО черговому радіоперехопленні штабісти 810-ї окремої бригади морської піхоти російської окупаційної армії, якій і призначалась північнокорейська підмога з КамАЗу, намагаються з'ясувати чи є в них на балансі зупинена вантажівка і чому в шофера немає належних паперів, йдеться в повідомленні.

"За кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата", - наголосили в ГУР.

28 жовтня, РФ планує відправити п'ять тис. військових з КНДР до Курської області, які ймовірно належать до "елітного" підрозділу.

За інформацією джерел в Україні, видання повідомляє, що до понеділка, планується зібрати близько 5 тис. північнокорейських військових. За словами інсайдера, ці війська належать до елітного підрозділу Корейської народної армії. Їх транспортують з Владивостока великими транспортними літаками Іл-76 до військового аеродрому на заході Росії, звідки вони прямують у зону бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни переправляють на фронт найманців КНДР вантажівками з цивільними номерами - перехоплення ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі