понеділок, 21 березня 2022 06:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія шукає "гарматне м'ясо" на квитанціях за комуналку

Цивільних росіян "запрошують" підписати контракт з квитанцій за комуналку. Черги з охочих віддати своє життя за 50 тис. руб. в місяць немає.

Про це повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО.

Автор: t.me/CenterCounteringDisinformation
 

"Спочатку як "гарматне м'ясо" (Росія на війні в Україні. - Gazeta.ua) використовували призовників. Частково нестача військових досі вирішується шляхом резервних частин зі сходу країни, найманців з Сирії, Вірменії та "вагнерівців", - ідеться в повідомленні.

Прогноз західних експертів свідчить, що наступальна тактика РФ застопорилась. Але не варто виключати й масову мобілізацію та запровадження воєнного стану з попередньою провокацією, зауважили в ЦПД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все більше окупантів відмовляються воювати проти України — їх залякують репресіями проти родичів

"Саме такий привід для початку чеченської кампанії був у 1999 р., коли у Волгодонську, Буйнакську та Москві російські спецслужби вчинили теракт житлових будинків, в чому потім звинуватили чеченців, - додали в повідомленні.

Загальні бойові втрати противника з 24 лютого орієнтовно склали близько 14 400 осіб загиблих. У полон взяли близько 1000, поранені близько 43 200 окупантів. Це дані станом на ранок 20 березня. Це більше, ніж кількість радянських військових, яких вбили в Афганістані за 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Росія шукає "гарматне м'ясо" на квитанціях за комуналку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі