понеділок, 11 квітня 2022 09:56

Росія розповсюджує фейки про знищення в Україні словацької системи C-300

Росія розповсюджує фейки про знищення в Україні словацької системи C-300
Міноборони Росії відзвітувало напередодні, що російські війська знищили пускові установки українських зенітних ракетних комплексів С-300, зокрема, ту, яку передала Словаччина Фото: 24tv.ua

У Росії заявили про нібито знищення системи протиповітряної оборони С-300, яку Україні передала Словаччина. У Словаччині це заперечили.

Про це у Twitter написав прем'єр-міністр Словаччини Едуард Хегер.

Міноборони Росії відзвітувало напередодні, що російські війська знищили пускові установки українських зенітних ракетних комплексів С-300, зокрема, ту, яку передала Словаччина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Словаччині підтвердили переговори з Україною про продаж Zuzana

"Словаччина категорично заперечує російську пропаганду про те, що система ППО С-300 в Україні була знищена. Це обман. Офіційно підтверджено Україною", - написав Хегер.

Словаччина передала Україні систему протиповітряної оборони С-300 радянського виробництва, хоча, у свою чергу, тепер отримає з Америки систему протиракетної оборони Patriot.

Зараз ви читаєте новину «Росія розповсюджує фейки про знищення в Україні словацької системи C-300». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі