четвер, 17 лютого 2022 05:30

Росія розгорнула морські навчання

Росія розгорнула морські навчання
У навчаннях в Каспійському морі беруть участь 20 бойових кораблів. Фото: mil.ru

Росія розгорнула військові навчання у Каспійському морі.

Про це повідомляє РІА "Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія оголосила про завершення військових навчань в окупованому Криму

"В цілому в корабельному командно-штабному навчанні беруть участь екіпажі близько 20 бойових кораблів флотилії", - йдеться в повідомленні

Крабельні тактичні групи флотилії відпрацюють спільні маневри з плавання в єдиному похідному ордері, "будуть відбивати засоби повітряного нападу умовного противника і відпрацюють ведення навчального морського бою, а також виконають практичні ракетні та артилерійські стрільби".

Раніше Росія оголосила великі райони Азовського і Чорного морів небезпечними і закрила для плавання на період з 13 по 19 лютого нібито у зв'язку з проведенням військових навчань.

В Україні відбулися командно-штабні навчання "Заметіль-2022". Українські воїни на практиці відпрацювали ведення бойових дій у прикордонній смузі зі зриву організованого висування умовного противника та його знищення.

Застосовували бойову авіацію, вітчизняні та іноземні безпілотні авіаційні комплекси, зокрема Bayraktar ТВ2, ствольну артилерію, реактивні системи залпового вогню, засоби протиповітряної оборони, сучасні протитанкові керовані ракети українського виробництва "Стугна-П", "Корсар" і надані партнерами NLAW, FGM-148 Javelin, SMAW M-141.

Зараз ви читаєте новину «Росія розгорнула морські навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі